Bereken de kostprijs voor je renovatie!

Hoeveel een renovatie zal kosten is niet altijd eenvoudig in te schatten. Maar de prijs van een renovatie vormt dikwijls de doorslag of we deze al dan niet kunnen uitvoeren. Op renovatie-gids.be bieden we jou een aantal online simulatie tools aan, waarmee je eenvoudig kunt berekenen wat de installatie van je zonnepanelen, de behandeling van je vochtproblemen of de aanbouw van je veranda zal kosten. Valt de prijs van je renovatie binnen jouw budget? Twijfel dan niet om onze vakmannen aan te spreken die jou een gratis en vrijblijvend offerte zullen aanbieden.

Bereken je prijs met onze online simulatie tools


Ramen en deuren

Calculator ramen

Pvc of aluminium, dubbel of HR++ glas? Bereken hier de prijs voor je nieuwe ramen en ontdek ook de 3 premies.

Lees ook meer over de nieuwe MijnVerbouwpremie!

De online calculator is volledig gratis en je kan ook vrijblijvend offertes aanvragen.

Bereken je prijs

Zonnepanelen

Calculator zonnepanelen

Heb je interesse in zonnepanelen? Bereken gratis wat je richtprijs, opbrengst en terugverdientijd zal zijn. Ontdek ook op welke premie je nog recht hebt.

Bereken je prijs

Dakrenovatie

Calculator dakrenovatie

Ben je benieuwd hoeveel een nieuw dak kost? Geef ons meer info over het type dak dat je wenst en de afmetingen. Wij berekenen de prijs (en de premies!) voor jou!

Bereken je prijs

Veranda

Calculator veranda

Droom je van een veranda? Bereken hier de richtprijs en maak die droom waar. Je kan hier ook offertes aanvragen bij de beste verandabouwers. De online simulator is volledig gratis en vrijblijvend.

Bereken je prijs

Vochtbestrijding

Calculator vochtbestrijding

Last van vochtproblemen? Leg ons je probleem uit, wij geven jou een diagnose en mogelijke oplossingen met hun richtprijzen. Ontdek ook op welke premies je recht hebt.

Bereken je prijs

Dakisolatie

Calculator daksisolatie

Is je dak nog niet geïsoleerd? Een geïsoleerd dak bespaart je tot 30% op je stookkosten. Bereken hier hoeveel dakisolatie je zou kosten en ontdek meteen hoeveel de premies bedragen waar je recht op hebt.

Bereken je prijs