Tover jouw badkamer om tot een stijvolle ruimte

Droom je van een aangename en comfortabele badkamer?  Op renovatie-gids vind je ideëen, advies en inspiraties terug. Met de hulp van onze ervaren specialisten kun je rekenen op een professioneel gericht advies en vrijblijvend offertes aanvragen. Laat je inspireren en geniet van een hedendaags en tijdloos design.

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Badkamer: zelf een bad plaatsen

Zelf een bad plaatsen: zo ga je te werk

Een bad plaatsen kan je perfect zelf doen. Natuurlijk is het hierbij belangrijk om de juiste werkwijze te hanteren. Volg ons handig stappenplan en in een mum van tijd kan je genieten van een heerlijk ontspannend bad.

Lees artikel
Badkamer: kleine badkamer renoveren

Kleine badkamer renoveren: 7 tips

Een kleine badkamer renoveren vraagt de nodige creativiteit. Het is niet vanzelfsprekend om dze om te toveren in een comfortabele ruimte. Om dit te vermijden geven we in dit artikel 7 praktische tips.

Lees artikel
Badkamer: inloopdouche plaatsen

Een inloopdouche plaatsen. Doen of niet?

Zelf een inloopdouche plaatsen is perfect mogelijk voor een handige klusser. Maar… het wordt een ander verhaal wanneer je een inloopdouche wilt plaatsen in een bestaande badkamer. Het is daarom belangrijk om de voor- en nadelen af te wegen.

Lees artikel
Moderne badkamer: trends 2018

Moderne badkamer: de nieuwste trends 2018

Zoek je inspiratie voor jouw moderne badkamer? De nieuwste badkamertrends worden sterk beïnvloed door sociale kanalen als Instagram en Pinterest. De nieuwste inrichtingen van 2018 stralen originaliteit, hemelse kleuren en luxe uit.

Lees artikel