Dak vernieuwen? Alle mogelijkheden op een rijtje

Is je dak aan vernieuwing toe? Dien je je dakpannen te vervangen, een nieuwe dakbedekking te plaatsen of simpelweg de dakgoot te herstellen. Op renovatie-gids krijg je alle info, mogelijkheden en prijzen zodat je dak weer een optimale bescherming biedt voor je woning. Weet je al welke herstellingen er uitgevoerd dienen te worden. Vraag dan gratis en vrijblijvend je offerte aan.

Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Dakgoot herstellen

Dakgoot herstellen: belangrijker dan je denkt

Regen moet ergens naartoe. Een dakgoot zorgt ervoor dat die kan wegstromen en dat je dak, dat als bassin voor regenwater fungeert, geen hinder oploopt van overmatige regenval en druk.

Lees artikel
PVC dakbedekking

PVC dakbedekking: brandveilig en goedkoop

Op een plat dak kan je geen dakpannen leggen. Wat wel een optie is, is dat je PVC als dakbedekking gebruikt. PVC is een kunststof die naast duurzaam ook betaalbaar is. Is je interesse gewekt?

Lees artikel
Prijs nieuw dak

Prijs nieuw dak en handige besparingstips

Is je dak aan vernieuwing toe? Wil je de kosten drukken? Met de juiste tips betaal je je niet blauw! Wij geven je enkele handige besparingstips, vertellen je over subsidies en de prijs van een nieuw dak!

Lees artikel
betonnen dakpannen

Betonnen dakpannen: een goedkoop alternatief

Hebben je dakpannen hun tijd wel gehad? Dan moet je op zoek naar een nieuwe dakbekleding. Betonnen dakpannen beloven je een aanvaardbare prijs voor een aanvaardbare kwaliteit. Meer hoeft dat soms niet te zijn!

Lees artikel