Waterverzachters | Vergelijk tot 5 GRATIS offertes


 

Kalk in je leidingwater? Een waterverzachter is noodzakelijk

Heel wat gezinnen in België worden geconfronteerd met hard water. Gevolg? Hogere energiekosten, verstopte waterleidingen, slecht werkende toestellen, witte aanslag in de douche, het bad, enz. Een waterverzachter in huis is dus zeker geen overbodige luxe.

Waterverzachters bestaan echter in alle soorten en maten. Om het juiste toestel aan te schaffen doe je best beroep op een ervaren installateur. Op basis van de hardheid van het water in je gemeente (die je terugvindt op de site van je drinkwaterbedrijf), zal hij je de nodige advies geven betreffende de waterverzachter die noodzakelijk is voor jouw woning.

Vul ons formulier in en ontvang gratis advies en vrijblijvend offertes van lokale experts in waterontharders!

Waarom een waterverzachter installeren?

  • Bespaar op je energieverbruik: Kalkafzetting zorgt ervoor dat je heel wat meer energie nodig hebt om je toestellen te doen draaien. Met zacht water voorkom je dit probleem en bespaar je gemiddeld 15% op je energiekosten. Je boiler en gasketel zullen bovendien ook nog eens langer meegaan.
  • Verleng de levensduur van je toestellen: Een hoger energieverbruik gaat ook gepaard met snellere slijtage. Dit vraagt niet alleen meer onderhoud. Binnen de 5 jaar mag je ook al een nieuw toestel kopen. Een waterverzachter is een slimme investering waarmee je de levensduur van je huishoudtoestellen verdubbelt.
  • Geniet van heerlijk drinkwater: Drink je liever kraantjeswater? Dan is een waterverzachter onontbeerlijk. Je leidingwater krijgt een betere smaak is weer heerlijk drinkbaar.