Offerte nieuwe ramen | Vergelijk tot 5 gratis offertes voor ramen en deuren

Tijd om je oude ramen te vervangen door een splinternieuw model? Vergelijk hier tot vijf gratis en vrijblijvende offertes voor nieuwe ramen. Maar ook voor offertes voor nieuwe deuren kom via onderstaand formulier direct in contact met vakmannen in jouw regio.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Wat wenst u te plaatsen?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Online offerte nieuwe ramen en deuren opvragen?

offerte nieuwe ramen

Uw ramen en deuren vernieuwen? Dat is een goed idee. Door hoogrendementsglas te plaatsen kan je al snel 15% besparen op je energiefactuur. Bovendien zijn er momenteel nog een hoop premies voor nieuwe ramen en hoogrendementsglas te verkrijgen van de Vlaamse overheid. Vraag snel online offertes voor ramen en deuren en ontdek alle voordelen van de investering.

Wij brengen u in contact met leveranciers uit uw buurt en u vergelijkt volledig vrijblijvend alle offertes.

Vergelijk gratis tot 5 offertes

Waarom ramen en deuren vervangen?

  • Vermijd hoge energieprijzen: Nog steeds oude ramen? Dan is het hoog tijd ze te vervangen. Je bespaart snel tot 450 euro per jaar aangezien het nieuwste hoogrendementsglas tot 5 x beter isoleert.
  • Beveilig jouw huis: Oude raamprofielen trekken inbrekers aan. Ze kunnen de profielen makkelijk kraken en forceren. Nieuwe ramen en deuren zijn veel steviger en houden inbrekers heus wel tegen. Met een vast raam ben je ook extra beschermd tegen inbraken.
  • Verhoog de waarde van jouw huis: Nieuwe ramen en deuren zijn een investering. Je huis verbruikt minder energie én de waarde ervan stijgt. Moest je dus ooit je huis verkopen, verdien je de kost van de ramen zeker terug.

offerte ramen en deuren

Hoe een offerte nieuwe ramen kiezen?

Na het ontvangen van de verschillende prijsoffertes vraag je je misschien wel af hoe je de offertes moet vergelijken. Let zeker op het feit of alle kosten inbegrepen zijn? Let zeker op het feit dat alle kosten inbegrepen zijn in de offerte. Denk bijvoorbeeld aan bijkomende btw-tarieven en verplaatsingskosten. Als je alles vooraf checkt, zal je later niet voor onaangename verrassingen komen te staan.

Ontvang een prijs op maat

Prijsbepalende factoren bij nieuwe ramen

De prijs van nieuwe ramen en deuren wordt bepaald door heel wat factoren. Materialen, afmetingen en hoeveelheid maken een groot verschil. Om goed offertes te vergelijken zal je natuurlijk een idee hebben over die zaken.

Materialen

PVC ramen hebben een andere prijs dan houten ramen of aluminium ramen. Elk van die materialen heeft zijn voor- en nadelen. Welk materiaal jij kiest is volledig jouw keuze, maar een vakman zal je met plezier adviseren.

Hou dus zeker rekening met de materialen bij het vergelijken van offertes en vergelijk offertes van ramen uit dezelfde materialen. Alleen op die manier ga je een goede prijs-kwaliteit keuze maken.

Afmetingen

De afmetingen van je nieuwe ramen spelen natuurlijk ook een belangrijke rol op de eindprijs. Hoe groter het aantal vierkante meter, hoe hoger de prijs. Vraag meer advies aan een vakman als je over de afmetingen van je nieuwe ramen twijfelt.

Soort beglazing

Bij nieuwe ramen heb je de keuze tussen heel wat soorten beglazing. Dubbel glas, driedubbel glas, hoogrendementsglas, … hebben allemaal een verschillende prijs.

Ook hierbij hou je best rekening met de verschillende soorten. Wil je dat je huis erg goed geïsoleerd is of dat je huis beschermd is tegen inbraken? Kies een aantrekkelijke offerte afhankelijk van je behoeftes.

Soort hang en sluitwerk

ramen en deuren offerte

Naast de vorige factoren, moet je ook rekening houden met de manier waarop je wil dat je ramen openen en sluiten. Dat systeem maakt uiteraard een verschil in de prijs. Ook kan je kiezen voor vaste ramen. Die zijn erg eenvoudig, en meestal ook goedkoper, omdat je ze niet kan openen.

Ontvang een offerte voor nieuwe ramen en deuren

GOEDE ERVARING!

Bekwame medewerker ontvangen! Zeker voor herhaling vatbaar.

GOEDE HULP!

De diensten van Renovatie-gids zijn zeer goed. Dankzij jullie heb ik makkelijk kunnen vergelijken.

NUTTIGE WEBSITE!

Heel handig, je moet zelf niet op zoek naar bekwame leveranciers.