Aars asbest: diensten en troeven van het asbestsaneringsbedrijf A.A.R.S.

Er bestaan verschillende asbestsaneringsbedrijven die uiteenlopende asbesthoudende toepassingen met de juiste technieken en materialen kunnen verwijderen. Eentje hiervan is A.A.R.S. asbest. Hun gespecialiseerde team van professionals kan je niet alleen helpen met asbestverwijdering, maar ook met renovatiewerken. Kom hieronder hun specifieke diensten en troeven te weten.

Wil je graag in contact komen met een erkend asbestbedrijf? Vul ons formulier in en wij brengen je zo snel mogelijk in contact met aannemers uit jouw regio.

Wie zijn A.A.R.S.? 

A.A.R.S. (All Asbestos Removal Services) is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het verwijderen van asbest. Afhankelijk van het type asbest, de staat waarin het materiaal zich bevindt, de omvang van het project etc. gebruiken ze de geschikte technieken.

Op A.A.R.S. asbest kan je met een gerust hart vertrouwen. Voor elke asbestgerelateerde situatie hebben ze een effectieve oplossing. Hun onderneming bevindt zich in Heist-Op-De-Berg, maar je kunt ze gemakkelijk online contacteren.

Wist je dat er meer dan 3.500 asbesthoudende bouwtoepassingen zijn? A.A.R.S. heeft voor elke toepassing de geschikte werkmethoden en materialen.

A.A.R.S. asbest

Aangeboden diensten 

Het team van A.A.R.S. bestaat uit verschillende professionals. Elk van hen heeft een kwalitatieve opleiding gevolgd en bezit de nodige certificaten. Ze kunnen elke asbestgerelateerde situatie correct aanpakken. Hun waaier aan diensten is met andere woorden erg breed.

Zoek je een asbestdeskundige?
Verstuur je aanvraag en ontvang gratis offertes.

1. Renovatiewerken en sloop -en afbraakwerken 

In samenwerking met hun partner Kuiëkes en Co. verwijdert A.A.R.S. niet enkel asbest, maar maken ze ook renovatiewerken, sloop- en afbraakwerken mogelijk. Zo kan je asbestverwijdering en de afbraak van een gebouw eenvoudig combineren.

De asbestverwijdering verloopt altijd op een efficiënte manier. Zo loop je geen risico dat andere delen van je woning met asbest besmet worden.

Als je asbesthoudende golfplaten door A.A.R.S. liet weghalen, dan heb je bovendien de mogelijkheid om sandwichpanelen te laten plaatsen. Deze panelen hebben 3 tot 10 cm PIR-isolatie en zorgen zo voor een duurzaam, stalen dak dat jarenlang meegaat. Is er nadien een herstelling nodig? Dan kan je hetzelfde team opnieuw inschakelen.

2. Asbestverwijdering particulieren 

Als je eventuele asbesthoudende materialen in huis hebt, kan je zeker op de kwaliteiten en voordelen van A.A.R.S. rekenen. Ze verwijderen alle vormen van asbest professioneel en met de juiste voorzorgsmaatregelen. Van asbesthoudende muren, plafonds en vloerbedekkingen tot de verwijdering van rioleringen met asbest: het is allemaal mogelijk.

Plan je de verkoop van je woning? Zorg dan dat je een asbestattest met asbestinventaris bezit. Zo hebben kopers een idee van de locatie en omvang van eventuele asbesttoepassingen. Best laat je asbest verwijderen voordat je een woning te koop zet: je huis is dan meer waard en je scoort beter op de verkoopmarkt.

3. Asbest verwijderen voor professionelen 

Ook op de professionele markt helpen de professionals van A.A.R.S. met asbestsanering. Van schuren asbestvrij maken tot het saneren van een loods: alle asbesthoudende materialen halen ze veilig weg.

beschermende kledij asbestsanering

Verschillende voordelen van A.A.R.S. asbestverwijderaars op een rij 

A.A.R.S. is een goede keuze voor je asbesproject. We vatten hun kwalitatieve service nog eens samen in drie grote voordelen.

  1. Je kunt samenwerken met één bedrijf om jouw renovatie- of afbraakwerken te combineren met asbestverwijdering. Zo verkrijg je een allesomvattende offerte en is er een centraal contactpunt voor al jouw vragen en bemerkingen. Zoveel expertise in een team is een grote troef.
  2. A.A.R.S. kiest voor een snelle, maar ook veilige werkwijze. Je hoeft je geen zorgen te maken over asbestvezels die achterblijven of waar je het asbestafval later moet afvoeren. Verder kan je ook een asbestinventaris op laten stellen.
  3. Met oog voor detail en nauwkeurigheid, zorgen ze ook voor een positieve impact op de natuur. Zo gaan ze duurzaam en efficiënt te werk. Verder houden ze je gedurende het hele proces op de hoogte van de status van je specifieke project.

Wil je in contact komen met erkende asbestverwijderaars? Vul ons formulier in en ontvang gratis offertes op maat 

Vraag gratis vrijblijvende offertes asbestverwijdering aan via ons formulier. Vervolgens kan je verschillende tarieven en werkwijzen van asbestdeskundigen met elkaar vergelijken. Zo vind je eenvoudig de voordeligste optie voor jouw situatie. Je aanvraag is niet bindend en volledig gratis.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvragen – Asbest verwijderen
1*. In welk type gebouw wil u asbest verwijderen?

2*. In hoeveel ruimtes wil u asbest laten verwijderen?

3*. Wat is het bouwjaar van de woning of het gebouw?

4*. Wanneer wil u het asbest laten verwijderen

5. Beschrijf uw project

6. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.