Geniet van duurzame en schone energie

Een zonnepaneel installatie blijft een voordelige investering: 100% duurzame energie, snelle terugverdientijd en een verlaagde energiefactuur... wat wens je nog meer. Overweeg je de installatie van zonnepanelen op je dak? Dankzij renovatie-gids krijgt u advies van de beste experts uit je regio die jou een gratis en vrijblijvend offerte bezorgen. Aarzel niet langer, investeer ook in duurzame en schone energie

Neem contact met een specialist uit  jouw regio

Zonnepanelen: levert de zon in België voldoende bruikbare energie op?

Levert de zon in België voldoende bruikbare energie op?

Een zonnepaneel installatie haalt energie uit de zon. Maar wat tijdens de winterperiode? En als het regent?  Schijnt de zon in België voldoende om je zonnepanelen maximaal te laten renderen?

Lees artikel
Zonnepanelen: Hoeveel zonnepanelen moet ik op mijn dak plaatsen?

Hoeveel zonnepanelen plaatsen? Ontdek de 4 stappen

Een PV-installatie blijft een slimme keuze maar ook een stevige investering. Ga dus niet overhaast te werk! Wij helpen jou in 4 stappen op weg om te bepalen hoeveel zonnepalen je moet plaatsen.

Lees artikel
Zonnepanelen: Verhoog je rendement met zonnepanelen op een plat dak

Verhoog je rendement: Plaats zonnepanelen op een plat dak

Zonnepanelen kunnen zowel op een hellend als een plat dak geïnstalleerd worden. De plaatsing op een plat dak gebeurt veel flexibeler. In dit artikel geven we je hier graag meer info over.

Lees artikel
Zonnepanelen: prijs zonnepanelen installatie

Hoeveel kosten zonnepanelen? Prijzen en tips

Zonne-energie is hot. De prijs van een PV-installatie zijn de laatste jaren dan ook sterk gezakt. Maar hoeveel is de kostprijs nu precies? En hoe vind ik de panelen met de beste prijs-kwaliteit verhouding?

Lees artikel
Zonnepanelen: Wat is de terugverdientijd van mijn zonnepanelen?

Terugverdientijd zonnepanelen: 11 jaar of langer?

De grote vraag bij een PV-installatie is natuurlijk hoe lang het duurt vooraleer de investering zijn vruchten afwerpt. Terugverdientijd anno 2018: de moeite of duurt het te lang?

Lees artikel
Zonnepanelen: Opbrengst zonnepanelen

Hoe de opbrengst van zonnepanelen berekenen?

Een PV-installatie is een investering voor je portemonnee op lange termijn. De opbrengst bokst in de eerste jaren niet op tegen de plaatsingskosten. Iedereen vraagt zich dus af hoe je de opbrengst berekenen kan.

Lees artikel

Het laatste zonnepanelen nieuws

Digitale energiemeter: invoering slimme meter vanaf 2019

Digitale energiemeter vanaf 2019: dit moet je weten

Het is eindelijk zover! Als één van de laatste regio’s in Europa heeft de Vlaamse overheid beslist om vanaf januari 2019 de digitale energiemeter in te voeren. 4,6 miljoen woningen zullen zodoende de overschakeling moeten maken. Minister van Energie Bart Tommelein rekent echter op een periode van vijftien jaar vooraleer alle woningen met een digitale energiemeter uitgerust zullen zijn.

Lees artikel