Leverancier worden?

Wij hebben klanten voor jou!

Op zoek naar klanten? Steeds meer verbouwers zoeken info via renovatie-gids.be en kunnen via renovatie-gids of Bobex de beste aannemers en specialisten vinden. Ben je zelf bouwexpert? Vraag dan vrijblijvend informatie via ons formulier.

devenir-fournisseur-contact-600x400-300x200.jpg

[accordion collapsible=”true” closed_bg=”#ede8e8″ title_color=”#f2643b”]
[pane title=”

1. Nieuwe klanten in jouw regio

” background_image=””]

local-marker.png

Verlies geen tijd meer met prospectie. Wij brengen je direct in contact met geïnteresseerde kopers uit jouw regio. Of je nu enkel klanten zoekt in jouw provincie, heel Vlaanderen of heel België, wij vinden de juiste klanten voor jouw zone en activiteit. Wij kiezen voor onze gebruikers dus de beste leverancier voor hun regio. Jij als leverancier verliest anderzijds geen tijd aan prospecten buiten je regio of filters.


[/pane]

[pane title=”

2. Kwaliteit is ons paradepaardje

” background_image=””]

ster.png

Bij Bobex dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Wij valideren elke aanvraag na telefonisch contact. Jawel, we bellen elke aanvraag na. We vragen wat de mensen juist zoeken en testen of ze wel echt iets willen aankopen. Wist je dat we elke maand de helft van onze aanvragen in de vuilbak smijten? Onze klanten krijgen dus enkel gegevens van prospecten met een echte aankoopintentie.


[/pane]

[pane title=”

3. Wij gaan voor een duurzame relatie

” background_image=””]

handshake.png

Bobex kiest telkens voor kwaliteit. Innoveren zit in ons DNA en zo zorgen wij ervoor dat je sterker staat op de markt. Wij kiezen steeds voor een lange termijn samenwerking die voor beide partijen winstgevend is. Je staat steeds in contact met een vaste contactpersoon die je begeleidt en helpt. Samen volgen jullie regelmatig de resultaten op. Toch nog een slechte lead gekregen? Geen nood, we lossen dit op en zorgen dat het niet nog eens voorvalt.


[/pane]

[pane title=”

4. Elke samenwerking is maatwerk

” background_image=””]

measuring-tape.png

Bij Bobex werken we op maat van de klant. Je bekijkt samen met jouw accountmanager je criteria en stelt alles af op maat van jouw bedrijf. Je bent specialist in binnenmuurisolatie zonder kennis van spouwmuurisolatie? Geen probleem. Een week ziek of op vakantie naar de Bahama’s? Ook geen probleem, wij passen jouw account aan.


[/pane]
[/accordion]

Word leverancier in één van deze categorieën

bobex_huis.fw_-1024x754.png

Bobex helpt je bij het zoeken naar klanten in al deze categorieën.