Leverancier worden?

Wij hebben klanten voor u!

Op zoek naar klanten? Steeds meer verbouwers zoeken info via renovatie-gids.be en kunnen via renovatie-gids of Bobex de beste aannemers en specialisten vinden. Bent u zelf bouw-expert? Vraag dan vrijblijvend informatie via ons formulier.

[accordion collapsible=”true” closed_bg=”#ede8e8″ title_color=”#f2643b”]
[pane title=”

1. Nieuwe klanten in uw regio

” background_image=””]

Verlies geen tijd meer met prospectie. Wij brengen u direct in contact met geïnteresseerde kopers uit uw regio. Of u nu enkel klanten zoekt in uw provincie, heel Vlaanderen of heel België, wij vinden de juiste klanten voor uw zone en activiteit. Wij kiezen voor onze gebruikers dus de beste leverancier voor hun regio. U als leverancier verliest anderzijds geen tijd aan prospecten buiten uw regio of filters.


[/pane]

[pane title=”

2. Kwaliteit is ons paradepaardje

” background_image=””]

Bij Bobex dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Wij valideren elke aanvraag na telefonisch contact. Jawel, we bellen elke aanvraag na. We vragen wat de mensen juist zoeken en testen of ze wel echt iets willen aankopen. Wist je dat we elke maand de helft van onze aanvragen in de vuilbak smijten? Onze klanten krijgen dus enkel gegevens van prospecten met een echte aankoopintentie.


[/pane]

[pane title=”

3. Wij gaan voor een duurzame relatie

” background_image=””]

Bobex kiest telkens voor kwaliteit. Innoveren zit in ons DNA en zo zorgen wij ervoor dat u sterker staat op de markt. Wij kiezen steeds voor een lange termijn samenwerking die voor beide partijen winstgevend is. U staat steeds in contact met een vaste contactpersoon die u begeleidt en helpt. Samen volgen jullie regelmatig de resultaten op. Toch nog een slechte lead gekregen? Geen nood, we lossen dit op en zorgen dat het niet nog eens voorvalt.


[/pane]

[pane title=”

4. Elke samenwerking is maatwerk

” background_image=””]

Bij Bobex werken we op maat van de klant. U bekijkt samen met uw accountmanager uw criteria en stelt alles af op maat van uw bedrijf. U bent specialist in binnenmuur-isolatie zonder kennis van spouwmuurisolatie? Geen probleem. Een week ziek of op vakantie naar de Bahama’s? Ook geen probleem, wij passen uw account aan.


[/pane]
[/accordion]

Word leverancier in één van deze categorieën

Bobex helpt u bij het zoeken naar klanten in al deze categorieën.