Een all-in-one wellnessoase: creëer je eigen toevluchtsoord met een overkapping

Beschutting in stijl

Een overkapping biedt niet alleen bescherming tegen de elementen, maar voegt ook een esthetisch element toe aan je buitenruimte. Kies een ontwerp dat harmonieert met je tuin en overweeg duurzame en stijlvolle materialen.

De thuis sauna

Integreer de overkapping met een sauna om een heerlijke ruimte voor warmte en ontspanning te creëren. Houten accenten en sfeerverlichting kunnen een rustgevende sfeer bevorderen. Ventilatie is essentieel, en grote ramen behouden een gevoel van verbondenheid met de natuur.

Jacuzzi onder de overkapping

Met een jacuzzi onder de overkapping kun je in alle seizoenen genieten van een ontspannen bad. Een doorzichtige dakbedekking laat je ‘s avonds onder de sterrenhemel genieten. Sfeerverlichting versterkt de ambiance.

Jacuzzi-onder-overkapping-1024x683.jpg

Spa-oase in je tuin

De overkapping biedt ook een ideale ruimte voor een spa, waar je kunt genieten van hydrotherapie en wellness. Creëer een serene omgeving met groen, zachte verlichting en comfortabele ligstoelen. Watervallen of fonteinen voegen een extra vleugje luxe toe.

Integratie van comfort

Zorg ervoor dat je overkapping is uitgerust met comfortabele meubels en handige opbergruimte voor handdoeken en benodigdheden. Een geïntegreerd geluidssysteem voegt een extra dimensie toe aan je ontspanningsmomenten.

Onderhoud en duurzaamheid

Kies voor duurzame materialen en voer regelmatig onderhoud uit om ervoor te zorgen dat je overkapping stevig en gebruiksklaar blijft. Reinig het dak en inspecteer de structuur om een langdurige wellnessoase te garanderen.

Gebruik het helejaar door

Dankzij de overkapping kun je het hele jaar door genieten van je sauna, jacuzzi of spa. Voeg verwarmingselementen toe voor koudere dagen en kies lichte, luchtige stoffen voor de zomermaanden.

Meer info over spa vind je bij Serena Spa

Creëer je eigen toevluchtsoord met een overkapping die perfect is afgestemd op jouw wellnessbehoeften. Geniet van het luxe gevoel van een privé wellnessoase direct in je eigen tuin, ongeacht het seizoen.