Offerte Schilderwerken | TOP 5 schilders in de buurt

Het schilderen van plafonds, muren, ramen, radiatoren of een garagepoort kunnen vakmannen zonder probleem met garantie voor je klussen.

Wij zullen jou in contact brengen met de beste schilders in jouw regio en jij kiest dan de beste offerte voor jouw werkzaamheden. Je ontvangt er tot 5 gratis offertes. Een offerte van schilderwerken geeft jou het inzicht in de kosten van de klus en welk type schilderwerk en kan uitgevoerd worden.

Door meerdere offerte schilderwerken te vergelijken wordt je wijzer dan wanneer je maar één aanbieder benadert. Goedkoop of duur, door meerdere schilderoffertes aan te vragen weet je waar je voor kiest. Op die manier kan je gemakkelijk de verschillende vakmannen in jouw regio vergelijken en kiezen voor degene die het beste aan jouw wensen voldoet. Misschien valt er zelfs nog te onderhandelen. Hoe meer offertes je hebt, hoe sterker je onderhandelingspositie is. Vraag dus nu je offertes aan bij een schilder in de buurt. Het is volledig gratis en vrijblijvend.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt

Verschillende typen schilderwerken

Je wilt graag jouw woning opfleuren met een nieuwe, frisse kleur? Dit kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Hieronder lees je meer over de voornaamste soorten schilderwerken:

Binnenschilderwerken

Binnen in huis kan je vrijwel alle oppervlakten schilderen. De meest evidente toepassingen zijn het schilderen van het plafond of de binnenmuren. Ook wordt er meer en meer de trap geschilderd. Dit kan ook enorm zorgen voor een nieuwe aanblik van je woning.

Wil je toch iets anders schilderen? Je hebt nog meer mogelijkheden. Zo denken wij aan het schilderen van de ramen, meubels of deuren. Dankzij waterdichte tegel- of muurverf, is het zelf mogelijk om een vochtige kamer zoals de badkamer te schilderen.

Buitenschilderwerken

De gevel van je woning is het eerste wat mensen zien. Wil je graag jouw gevel op een snelle manier een nieuwe of frisse look geven? Dan kan je ervoor kiezen om jouw gevel te schilderen. Voor het schilderen van een gevel wordt gebruik gemaakt van kalkpleister of acrylverf.

Kalkpleister kan oneffenheden in jouw gevel op een goede manier wegwerken. Wil je iets kleinschalig verven? Dan heb je ook steeds de mogelijkheid om de deur- en raamkozijnen te schilderen.

Wat kosten schilderwerken?

Wat de kostprijs van de schilderwerken zijn, hangt van allerlei factoren af. De totale oppervlakte, het type schilderwerk, de verfsoort die wordt gebruikt… Hieronder vind je een overzicht met bepaalde schilderwerken en hun gemiddelde totaalprijs. Dit is inclusief btw, het materiaal, de verf en de arbeidsuren. Let op, wil je graag een exacte prijs weten? Vraag dan vrijblijvend en gratis jouw gratis offertes aan in jouw regio.

Ontvang een prijs op maat

SchilderwerkenGemiddelde totaalprijs
plafond Verven: €10-€20 per m²
Spuiten: €6 per m²
Binnenmuur€15-€20 per m²
Buitenmuur€20-€40 per m²
Deur€60-€100 per deur
Raam€15-€25 per raam
Trap€15-€25 per trede

Waarom schilderwerken laten uitvoeren aan je woning?

Schilderwerken

Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun plafonds of muren een nieuwe laag geven. Zo maak je het exterieur van jouw huis aantrekkelijker voor jou en je gezin. Er zijn verschillende kleuren en patronen waaruit je kunt kiezen. Zelfs de eenvoudigste schilderwerken aan je woning kunnen wonderen doen. Ben je de look van je woning beu? Wil je iets nieuws? Dan kan je kiezen voor jouw woning een nieuw kleurtje te geven.

offerte schilderwerken

Verhoog de waarde van jouw woning

Een mooie schilderbeurt kan de waarde van jouw huis drastisch verhogen. Kies de juiste kleuren die het best passen bij je woning en die jouw tuin aanvullen.

Tip: Als je bijvoorbeeld begint met een donkere hoofdkleur, verf dan de rest van de ruimte met alleen lichte kleuren.

Vergeet niet dat de kleuren moeten passen bij de omgeving en goed samengaan met de andere muren, het dak of de bakstenen.

schilderwerken offerte

Sfeer en gezelligheid

Een nieuwe kleur verf creëert een nieuwe sfeer. Een verfbeurt kan een zeer verfrissend effect hebben op jou en je gezin. Kies kleuren die warmte in jouw huis veroorzaken, zoals groen, geel en oranje of koude kleuren zoals blauw, grijs en wit.

offertes schilderwerken

Betaalbare investering met grote voordelen

Het renoveren van jouw woning kan duur zijn. Dus het is belangrijk om prijzen te vergelijken. Als je opzoek bent naar betaalbare schilders in jouw omgeving die kwalitatief hoogwaardige schilderwerken aanbieden. Vraag hier dan je offerte aan.

Door het verkrijgen van een offerte schilderwerken van verschillende leveranciers zal je je gemotiveerd voelen om door te gaan met de make-over van jouw woning.


PRIMA WERK!

Ik werd door drie vakmannen gecontacteerd. Er werd prima werk geleverd en ik ben nu zeer tevreden over mijn interieur.


LOKALE VAKMAN!

Ik ontving zeer snel offertes van schilders uit mijn regio. Zonder Renovatie-gids kende ik deze vakmannen niet.


ZEER TEVREDEN!

Renovatie-gids is een zeer goede website. Ik werd snel gecontacteerd door vakmannen.

schilderwerken offertes

Zelf doen of toch maar niet?

Als je eenmaal de kleuren en de verf hebt gekozen. Is de volgende stap te beginnen. Als je een doe-het-zelver bent, lees dan zeker de juiste schilderprocedure door. Van de voorbereiding van de ruimte tot de afwerking. Het uitzoeken van de verschillende verftechnieken en verfprocedures kunnen een leerervaring zijn.

Maar het gewenste resultaat kan niet altijd worden behaald als je iets zelf doet in vergelijking met een professionele schilder. Waarom zou je nu kiezen voor jouw schilderwerken te laten uitvoeren?

Wanneer je voor een schilder kiest, zal het resultaat mooier zijn. Ze zijn namelijk professionals die dit dag in dag uit doen. De kostprijs ligt iets hoger wanneer je dit laat uitvoeren maar dan ben je wel zeker dat er met professioneel materiaal zal gewerkt worden. Dit hoef je dan ook niet zelf aan te kopen.  Wanneer je het niet zelf doet, bespaar je jezelf een hoop tijd.

Als je denkt dat jouw woning schilderen misschien een beetje buiten jouw bereik is. Vraag hier dan gratis en vrijblijvend een offerte aan en wij brengen je in contact met ervaren schildersbedrijven in jouw omgeving. Zodat je kunt genieten van jouw mooie nieuwe interieur of exterieur voor de komende jaren.