Offerte Schilderwerken | TOP 5 schilders in de buurt

Offerte schilderwerken aanvragen? Dat kan via onderstaand formulier. We zullen je in contact brengen met de beste schilders in jouw regio.

Je ontvangt tot 5 gratis offertes. Een offerte van schilderwerken geeft jou het inzicht in de kosten van de klus en welk type schilderwerk er kan uitgevoerd worden. Vind zo de geschikte schilder voor jouw schilderwerken.

goudenpijl02.png

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Offerte aanvraag
1*. Waar zullen de schilderwerken plaatsvinden?
2. Beschrijf uw project
3. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Verschillende types schilderwerken

Je wilt graag jouw woning opfleuren met een nieuwe en frisse kleur? Dit kan zowel binnen als buiten uitgevoerd worden. Hieronder lees je meer over de voornaamste soorten schilderwerken:

Binnenschilderwerken

Binnen in huis kan je vrijwel alle oppervlaktes schilderen. De meest evidente toepassingen zijn het schilderen van het plafond of de binnenmuren. Ook wordt er meer en meer de trap geschilderd. Dit kan ook enorm zorgen voor een nieuwe aanblik van je woning.

Wil je toch iets anders schilderen? Je hebt nog meer mogelijkheden. Zo denken wij aan ramen schilderen, meubels of deuren. Dankzij waterdichte tegel- of muurverf, is het zelf mogelijk om een vochtige kamer zoals de badkamer te schilderen. Offerte schilderwerk binnen? Check ons offerteformulier.

Buitenschilderwerken

De gevel van je woning is het eerste wat mensen zien. Wil je graag jouw gevel op een snelle manier een nieuwe of frisse look geven? Dan is jouw gevel schilderen een goede oplossing. Voor het schilderen van een gevel wordt gebruik gemaakt van kalkpleister of acrylverf.

Kalkpleister kan oneffenheden in jouw gevel op een goede manier wegwerken. Wil je iets kleinschalig verven? Dan heb je ook steeds de mogelijkheid om de deur- en raamkozijnen te schilderen. Offerte schilderwerk buiten? Dat kan via ons formulier.

schilderwerken

Prijzen schilderwerken 2024

Wat de kostprijs van de schilderwerken zijn, hangt van allerlei factoren af. De totale oppervlakte, het type schilderwerk en de verfsoort die wordt gebruikt. Hieronder vind je een overzicht met bepaalde schilderwerken en hun gemiddelde totaalprijs.

Dit is inclusief btw, het materiaal, de soort verf en de arbeidsuren. Let op, wil je graag een exacte prijs weten? Vraag dan vrijblijvend en gratis jouw schilderwerk offertes aan in jouw regio.

Ontvang GRATIS offertes

SchilderwerkenGemiddelde totaalprijs
PlafondVerven: € 10 – € 20 per m²
Spuiten: € 6 per m²
Binnenmuur€ 15 – € 20 per m²
Buitenmuur€ 20 – € 40 per m²
Deur€ 60 – € 100 per deur
Raam€ 15 – € 25 per raam
Trap€ 15 – € 25 per trede

Waarom schilderwerken laten uitvoeren aan je woning?

Er zijn verschillende redenen waarom mensen hun plafonds of muren een nieuwe laag geven. Zo maak je het exterieur van jouw huis aantrekkelijker voor jou en je gezin. Er zijn verschillende kleuren en patronen waaruit je kunt kiezen.

Zelfs de eenvoudigste schilderwerken aan je woning kunnen wonderen doen. Ben je de look van je woning beu? Wil je iets nieuws? Dan kan je kiezen voor jouw woning een nieuw kleurtje te geven.

Verhoog de waarde van jouw woning

Een mooie schilderbeurt kan de waarde van jouw huis drastisch verhogen. Kies de juiste kleuren die het best passen bij je woning en die jouw tuin aanvullen.

Tip: als je bijvoorbeeld begint met een donkere hoofdkleur, verf dan de rest van de ruimte met alleen lichte kleuren.

Vergeet niet dat de kleuren moeten passen bij de omgeving en goed samengaan met de andere muren, het dak of de bakstenen.

decoratieve schildertechnieken

Sfeer en gezelligheid

Een nieuwe kleur verf creëert een nieuwe sfeer. Een verfbeurt kan een zeer verfrissend effect hebben op jou en je gezin. Kies kleuren die warmte in jouw huis veroorzaken, zoals groen, geel en oranje of koude kleuren zoals blauw, grijs en wit.

Betaalbare investering met grote voordelen

Het renoveren van jouw woning kan duur zijn. Dus het is belangrijk om prijzen te vergelijken, als je op zoek bent naar betaalbare schilders in jouw omgeving die kwalitatief hoogwaardige schilderwerken aanbieden. Offerte aanvragen voor schilderwerken? Vol ons offerteformulier in.

Door het verkrijgen van een offerte schilderwerken van verschillende leveranciers zal je je gemotiveerd voelen om door te gaan met de make-over van jouw woning.

Zelf doen of toch maar niet?

Als je eenmaal de kleuren en de verf hebt gekozen. Is de volgende stap te beginnen. Als je een doe-het-zelver bent, lees dan zeker de juiste schilderprocedure door. Van de voorbereiding van de ruimte tot de afwerking. Het uitzoeken van de verschillende verftechnieken en verfprocedures kunnen een leerervaring zijn.

Maar het gewenste resultaat kan niet altijd worden behaald als je iets zelf doet in vergelijking met een professionele schilder. Waarom zou je nu kiezen voor jouw huis te laten schilderen?

Wanneer je voor een ervaren schilder kiest, zal het resultaat mooier zijn. Ze zijn namelijk professionals die dit dag in dag uit doen. De kostprijs ligt iets hoger wanneer je dit laat uitvoeren, maar dan ben je wel zeker dat er met professioneel materiaal gewerkt wordt. Dit hoef je dan ook niet zelf aan te kopen.  Wanneer je het niet zelf doet, bespaar je zelf een hoop tijd.

Schilderwerken offertes

Denk je dat jouw woning schilderen misschien een beetje buiten jouw bereik is? Ontvang en vergelijk gratis offertes via ons offerteformulier en wij brengen je in contact met professionele schilders in jouw omgeving. Zo kan je genieten van een mooi interieur of exterieur voor de komende jaren.

Vergelijk tot 5 GRATIS offertes

schilderwerk aanvragen