Schoorsteenvegen | Vergelijk tot 5 GRATIS offertes


 

Wij zoeken de beste schoorsteenveger uit jouw regio!

Een schoorsteen reinigen blijkt een kleine klus te zijn, maar kan je heel wat financiële en materiële schade besparen. Uiteraard vereist het reinigen van een schouw een correcte aanpak. Je moet er namelijk zeker van zijn dat je tijdens de herfst- en wintermaanden je woning zorgeloos kunt verwarmen.

Ben je nog op zoek naar een schoorsteenveger uit je regio? Zoek dan niet langer. Vul ons formulier in en wij brengen jou in contact met de beste schoorsteenvegers uit de buurt. Zij nemen contact op voor een gratis analyse van je schouw en maken vervolgens een vrijblijvende offerte op op basis van de uitgevoerde analyse.

Waarom je schoorsteen laten reinigen?

  • Bespaar op je energiefactuur: Een propere schouw garandeert een betere luchtcirculatie en een efficiëntere stookproces. Hierdoor zal je minder gaan verbruiken, wat een positief impact zal hebben op je energiefactuur.
  • Veiligheid en gezondheid: Een vuile schouw kan op termijn het risico op CO-vergiftiging vergroten. Niet alleen kan dit schouwbranden veroorzaken, maar het zal eveneens je gezondheid schaden.
  • Goed voor het milieu: Doordat je na een schoorsteenreiniging minder zal stoken, zal je ook je CO2-voetafdruk verkleinen.