Logo Bobex
TAAL? NL / FR

Vochtproblemen? Onderneem meteen actie

Vochtproblemen zijn als het ware een plaag. Heb je last van condensatie, vochtvlekken of schimmels? Snel handelen is dan de boodschap. Vocht brengt niet alleen structurele schade aan je woning maar ook jouw gezondheid in gevaar. Een vochtbestrijder beschikt gelukkig over de nodige kennis en ervaring om jouw probleem snel de kop in te drukken.

Vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes

Vochtproblemen ontstaan dikwijls in de kelder. Een onderbroken vochtkeringslaag of een slechte ventilatie kan al snel leiden tot opstijgend grondvocht. Ontdek 6 praktische tips om een vochtige kelder droog te maken.

Verder lezen

Grondwater in de kelder wordt meestal veroorzaakt bij een hevige regenval. Een adequate behandeling is noodzakelijk wil je gezondheidsklachten vermijden. Grondwater kan je in de kelder verwijderen op drie verschillende manieren.

Verder lezen

Vocht in de kelder? Gelukkig bestaan er heel wat mogelijkheden om dit te bestrijden. Ventileren, injecteren, bekuipen, draineren,… ontdek de beste vochtbehandeling voor jouw situatie.

Verder lezen

Een slecht geventileerde kelder leidt niet alleen tot muffe geuren en schimmel. Ook je gezondheid zal eronder lijden. Wij geven je 7 redenen waarom een goede ventilatie in de kelder noodzakelijk is.

Verder lezen

Heb je vochtproblemen in je huurwoning? Afhankelijk van het vochtprobleem kan ofwel de huurder of verhuurder voor de kosten opdraaien. De wetgeving hierover is zeer duideljk.

Verder lezen

Zwarte schimmelvlekken naas de douche wijzen op een condensatieprobleem in de badkamer. Een slechte ventilatie ligt hier aan de oorzaak van. Natuurlijke of mechanische ventilatie kan de oplossing bieden.

Verder lezen

Spouwmuurisolatie is een mooie besparing op je energiefactuur. Toch zijn sommige mensen nog wat terughouden uit schrik dat het na-isoleren van de spouwmuur tot vochtproblemen zal leiden. Geen paniek! Wij stellen je gerust.

Verder lezen

Dat de kelder de meest vochtige ruimte in huis is, is geen geheim meer. Wil je je kelder dichten, let er dan voor op dat je deze 3 veelgemaakte fouten vermijdt.

Verder lezen

Wordt je buitenmuur geconfronteerd met doorslaand vocht, dan is het impregneren van de gevel de beste vochtbehandeling. En je hebt geluk, het is ook nog eens de goedkoopste behandeling.

Verder lezen

Heb je last van vochtige muren in je woning? Dan is een correcte analyse vooraf noodzakelijk. Wij geven jou een overzicht van de mogelijke oorzaken en de beste vochtbehandelingen.

Verder lezen

3 redenen om vocht in huis te bestrijden Heb je last van vocht in huis?…

Verder lezen

Vochtbestrijding: Wat is de prijs voor mijn vochtprobleem? Luchtvochtigheid in een woning is noodzakelijk voor…

Verder lezen

Hoe je kelder vochtvrij maken? Ontdek dé 4 manieren Opstijgend vocht kan in je kelder…

Verder lezen

Muren injecteren: informatie en prijzen Vochtige muren brengen veel onaangenaams met zich mee. Opstijgend grondvocht…

Verder lezen

Water in kelder: oorzaken en gevolgen Water in kelder hebben; het is niet enkel een…

Verder lezen

Vocht in huis oplossen? Volg deze 7 tips Vocht in huis is een wijdverspreid fenomeen….

Verder lezen