Vochtproblemen? Onderneem meteen actie

Vochtproblemen zijn als het ware een plaag. Heb je last van condensatie, vochtvlekken of schimmels? Snel handelen is dan de boodschap. Vocht brengt niet alleen structurele schade aan je woning maar ook jouw gezondheid in gevaar. Een vochtbestrijder beschikt gelukkig over de nodige kennis en ervaring om jouw probleem snel de kop in te drukken.

Vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes

Een muffe geur in huis? Meestal liggen kleine vochtproblemen hier aan de oorzaak van. Met een paar handige tips kun je hier echter éénvoudig komaf van maken. Lukt dit niet? Dan is het advies en de analyse van een ervaren vochtspecialist nodig.

Verder lezen

Kelderdrainage is één van de meest efficiënte behandelingen bij hardnekkige vochtproblemen. Ontdek wanneer je kelderdrainage best toepast en welke technieken mogelijk zijn.

Verder lezen

Vochtproblemen ontstaan dikwijls in de kelder. Een onderbroken vochtkeringslaag of een slechte ventilatie kan al snel leiden tot opstijgend grondvocht. Ontdek 6 praktische tips om een vochtige kelder droog te maken.

Verder lezen

Grondwater in de kelder wordt meestal veroorzaakt bij een hevige regenval. Een adequate behandeling is noodzakelijk wil je gezondheidsklachten vermijden. Grondwater kan je in de kelder verwijderen op drie verschillende manieren.

Verder lezen

Vocht in de kelder? Gelukkig bestaan er heel wat mogelijkheden om dit te bestrijden. Ventileren, injecteren, bekuipen, draineren,… ontdek de beste vochtbehandeling voor jouw situatie.

Verder lezen

Een slecht geventileerde kelder leidt niet alleen tot muffe geuren en schimmel. Ook je gezondheid zal eronder lijden. Wij geven je 7 redenen waarom een goede ventilatie in de kelder noodzakelijk is.

Verder lezen

Heb je vochtproblemen in je huurwoning? Afhankelijk van het vochtprobleem kan ofwel de huurder of verhuurder voor de kosten opdraaien. De wetgeving hierover is zeer duidelijk.

Verder lezen

Zwarte schimmelvlekken naas de douche wijzen op een condensatieprobleem in de badkamer. Een slechte ventilatie ligt hier aan de oorzaak van. Ventilatiesystemen kunnen de oplossing bieden.

Verder lezen

Heel wat mensen zijn nog wat terughoudend voor spouwmuurisolatie uit schrik dat het tot vochtproblemen leidt. Wij stellen je gerust.

Verder lezen

Dat de kelder de meest vochtige ruimte in huis is, is geen geheim meer. Wil je je kelder dichten, let er dan voor op dat je deze 3 veelgemaakte fouten vermijdt.

Verder lezen

Wordt je buitenmuur geconfronteerd met doorslaand vocht, dan is het impregneren van de gevel de beste vochtbehandeling. En je hebt geluk, het is ook nog eens de goedkoopste behandeling.

Verder lezen

Heb je last van vochtige muren in je woning? Dan is een correcte analyse vooraf noodzakelijk. Wij geven jou een overzicht van de mogelijke oorzaken en de beste vochtbehandelingen.

Verder lezen

poreuze muren, schimmelvorming, allergiëen, opkomst van ongedierte,… de reden om vocht in huis te bestrijden zijn legio. Eens je vochtproblemen opmerkt in huis laat je deze dus zo snel mogelijk bestrijden door een vochtspecialist.

Verder lezen

Aan vochtbestrijding kan je moeilijk een vaste prijs kleven. Het vochtprobleem en de daarbijhorende vochtbehandeling zal bepalend zijn voor de uiteindelijke kostprijs.

Verder lezen

Kelder vochtvrij maken: kosten en oplossingen Opstijgend vocht kan in je kelder heel wat problemen…

Verder lezen

Muren injecteren: informatie en prijzen Vochtige muren brengen veel onaangenaams met zich mee. Opstijgend grondvocht…

Verder lezen

Water in de kelder is een hardnekkig probleem in veel woningen. Maar hoe komt het water en het vocht in je kelder terecht? Wat zijn hier de gevolgen van? En vooral, bestaan hier oplossingen voor?

Verder lezen

Een vochtprobleem in huis bestrijden is een lastige zaak. Beter voorkomen dan genezen, wij geven jou zeven tips mee die vochtproblemen in jouw woning geen kans geven.

Verder lezen