Vochtproblemen? Onderneem meteen actie

Vochtproblemen zijn als het ware een plaag. Heb je last van condensatie, vochtvlekken of schimmels? Snel handelen is dan de boodschap. Vocht brengt niet alleen structurele schade aan je woning maar ook jouw gezondheid in gevaar. Een vochtbestrijder beschikt gelukkig over de nodige kennis en ervaring om jouw probleem snel de kop in te drukken.

Vergelijk nu gratis en vrijblijvend offertes

Vochtproblemen: oorzaak en gevolg

Vochtbestrijding: water in kelder

Water in kelder: oorzaken en gevolgen

Water in kelder hebben; het is niet enkel een uitspraak om aan te geven dat je lange broek te kort is, maar ook een hardnekkig probleem bij veel huishoudens. Hoe komt het water in jouw kelder? En wat zijn de gevolgen?

Lees artikel
Vochtbestrijding: vochtige muren

Vochtige muren? Oorzaken en gevolgen

Vochtige muren brengen niet alleen structurele schade aan je huis, het brengt ook de gezondheid van jouw gezin in gevaar. Gelukkig zijn er vochtspecialisten die je voorgoed verlossen van jouw vochtprobleem.

Lees artikel
Vochtbestrijding: schimmel in badkamer

Schimmel in je badkamer? Oorzaak, gevolg en oplossing

Schimmel in de badkamer is een vaak voorkomend probleem. Een badkamer krijgt immers dagelijks te maken met een grote hoeveelheid water. In dit artikel kom je alles te weten over de oorzaken en de gevolgen van schimmel in je badkamer.

Lees artikel

Vochtproblemen oplossen

Vochtbestrijding: Hoe los je je vochtprobleem op?

Vocht in huis oplossen? Volg deze 7 tips

Vocht in huis is een wijdverspreid fenomeen. Het is ook steeds een heel gedoe om van een vochtprobleem af te geraken. Daarom is het beter te voorkomen dan te genezen. Probeer het eens met deze 7 tips.

Lees artikel
Vochtbestrijding: zo maak je je kelder vochtvrij

Hoe je kelder vochtvrij maken?

Opstijgend vocht kan in je kelder heel wat problemen met zich meebrengen. Deze kan ernstige schade veroorzaken. Maar hoe moet je nu je kelder vochtvrij maken? In dit artikel geven we je een paar tips mee.

Lees artikel
Vochtbestrijding: muren injecteren

Muren injecteren: informatie en prijzen

Opstijgend grondvocht trekt in de muren, waar het schimmel, stank en vuile plekken veroorzaakt. De manier om dit tegen te gaan is je muren injecteren. Maar hoe gaat dat nu in zijn werk, en hoeveel kost je dat?

Lees artikel
Vochtbestrijding: muren impregneren

Muren impregneren: stappenplan en prijzen

De gevel bepaalt de uitstraling van je woning. Sneeuw, regen en temperatuurwisselingen stellen je gevel meer dan eens op proef. Om dit te vermijden impregneer je beter je muren.

Lees artikel

Vochtbestrijding: prijs en premies

Vochtbestrijding premies

Vochtbestrijding premies: overzicht & tips

Een vochtprobleem oplossen is een dure onderneming: er kruipen heel wat arbeidsuren in en voor een definitieve oplossing moet men grondig te werk gaan. Gelukkig springt de overheid in de bres met enkele vochtbestrijding premies.

Lees artikel
Vochtbestrijding: wat is de prijs van mijn vochtprobleem?

Wat is de prijs voor mijn vochtprobleem?

Luchtvochtigheid in een woning is noodzakelijk voor een gezond binnenmilieu. Echter kan een te hoge vochtigheidsgraad al snel schadelijk worden voor je gezondheid. Bepaalde maatregelen dienen dan genomen te worden.

Lees artikel

Vochtbestrijding: tips en tricks

Vochtbestrijding: waarom je kelder ventileren

Ventilatie kelder: Waarom pak je dit best aan?

Denkt u eraan om uw kelder te voorzien van een goede ventilatie? Dat is een zeer verstandige beslissing! Een vochtprobleem in uw kelder oplossen kost veel geld, dus bespaar u dit ongemak. U kan deze kosten gemakkelijk vermijden door tijdig te investeren in goede ventilatie.

Lees artikel
Vochtbestrijding: Leidt spouwmuurisolatie tot vochtproblemen?

Leidt spouwmuurisolatie tot vochtproblemen?

Het na-isoleren van je spouwmuren is een uitstekende manier om je energiefactuur flink te verlagen. Toch zijn sommige mensen wat terughoudend om te isoleren uit angst dat spouwmuurisolatie vochtproblemen zou veroorzaken. Maar wij kunnen je gerust stellen.

Lees artikel
Vochtbestrijding: waterdichting kelder

Waterdichting kelder: 3 fouten om te vermijden

Een kelder is verreweg de meest vochtige ruimte in huis. Indien je van plan bent om een kelder toe te voegen aan je toekomstige woning maak je deze best onmiddellijk waterdicht. Hiervoor dien je echter met een aantal factoren rekening te houden

Lees artikel
Vochtbestrijding: Los uw vochtprobleem in huis op met deze tips

3 redenen om vocht in huis te bestrijden

Heb je last van vocht in huis? Het is helaas een probleem waarmee één op vijf woningen in Vlaanderen kampt. Vochtproblemen bestrijden en een aangepaste vochtbehandeling kiezen is dan ook een noodzaak. Maar waarom is vochtbestrijding nu zo belangrijk?

Lees artikel
vochtproblemen huurwoning

Vochtproblemen huurwoning: wie is er verantwoordelijk?

Heb je vochtproblemen in je huurwoning ontdekt? Als huurder heb je vast heel wat vragen… Wie is verantwoordelijk? Geen paniek: in dit artikel bespreken we stap voor stap wat je moet ondernemen om vochtproblemen in je huurwoning aan te pakken.

Lees artikel