Vochtbestrijding: waarom je kelder ventileren

Ventilatie kelder: Waarom pak je dit best aan?

Denkt u eraan om uw kelder te voorzien van een goede ventilatie? Dat is een zeer verstandige beslissing! Een vochtprobleem in uw kelder oplossen kost veel geld, dus bespaar u dit ongemak. U kan deze kosten gemakkelijk vermijden door tijdig te investeren in goede ventilatie.

Lees artikel
Vochtbestrijding: Leidt spouwmuurisolatie tot vochtproblemen?

Leidt spouwmuurisolatie tot vochtproblemen?

Het na-isoleren van je spouwmuren is een uitstekende manier om je energiefactuur flink te verlagen. Toch zijn sommige mensen wat terughoudend om te isoleren uit angst dat spouwmuurisolatie vochtproblemen zou veroorzaken. Maar wij kunnen je gerust stellen.

Lees artikel
Vochtbestrijding: waterdichting kelder

Waterdichting kelder: 3 fouten om te vermijden

Een kelder is verreweg de meest vochtige ruimte in huis. Indien je van plan bent om een kelder toe te voegen aan je toekomstige woning maak je deze best onmiddellijk waterdicht. Hiervoor dien je echter met een aantal factoren rekening te houden

Lees artikel
Vochtbestrijding: Los uw vochtprobleem in huis op met deze tips

3 redenen om vocht in huis te bestrijden

Heb je last van vocht in huis? Het is helaas een probleem waarmee één op vijf woningen in Vlaanderen kampt. Vochtproblemen bestrijden en een aangepaste vochtbehandeling kiezen is dan ook een noodzaak. Maar waarom is vochtbestrijding nu zo belangrijk?

Lees artikel