Ontdek alle premies 2019

 

Type premies

Totaalrenovatiebonus

Totaalrenovatiebonus beloont ijverige renoveerders

Op zoek naar informatie over de combinatiepremie? Die vind je hier niet. Die premie werd namelijk in 2017 al afgeschaft. In plaats daarvan kan je vandaag de dag misschien wel in aanmerking komen voor de totaalrenovatiebonus van de netbeheerder.

Lees artikel
Renovatiepremie

Renovatiepremie 2019: Aanvragen wordt een stuk eenvoudiger

Het systeem van verschillende premies voor renovatiewerken, met telkens andere voorwaarden, zorgt vandaag de dag vaak voor verwarring. De renovatiepremie van 2019 zal echter een eind maken aan deze onduidelijkheden en administratieve puinhoop.

Lees artikel

Premies per categorie

premie ramen 2019

Premies voor ramen in 2019: zo kan jij ook besparen

Zou jij graag besparen op energie? Dat kan! Investeren in nieuwe ramen biedt een uitstekend antwoord. Bovendien kom je in aanmerking voor interessante premies. Ook in 2019 zal het mogelijk zijn om een aanvraag in te dienen bij je netbeheerder en bij de Vlaamse overheid.

Lees artikel
Premie isolatie buitenmuur

Premie isolatie buitenmuur: Mogelijkheden en voorwaarden

Je woning goed isoleren is van groot belang voor je portemonnee en voor het milieu. Essentieel is een slimme buitenmuurisolatie. Dat begrepen ook de netbeheerders en de Vlaamse overheid. Zij reiken daarom enkele premies voor de isolatie van je buitenmuur.

Lees artikel
Premie gevelrenovatie

Premies voor een gevelrenovatie: overzicht 2019

Ben je van plan om te investeren in een gevelrenovatie? Dat is bijzonder slim! De waarde van je huis vliegt de hoogte in, je wooncomfort verbetert en je bespaart op energie en onderhoud. Bovendien kom je in aanmerking voor enkele interessante premies.

Lees artikel
Premie vochtbestrijding

Premies vochtbestrijding: Overzicht 2019

Het kostenplaatje om vochtproblemen aan te pakken kan best hoog oplopen. Toch is het belangrijk om tijdig te investeren in vochtbestrijding. De prijs die u zal moeten betalen nadat het vochtprobleem escaleerde ligt stukken hoger.

Lees artikel