Ontmossen van daken: tips en advies

Ontmossen van daken is een werkje dat regelmatig moet gebeuren. Is er mos zichtbaar op uw dak? Dan moet u dit snel laten verwijderen. Niet alleen is mos lelijk het beschadigd uw dak. U kan het zelf proberen verwijderen maar met het verkeerde materiaal breng je alleen meer schade toe. Schakel daarom een expert in die uw dak veilig en goed ontmost. Vergelijk nu volledig vrijblijvend offertes voor het ontmossen van daken.

 

Je dak ontmossen? Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Dak ontmossen: misverstanden en fabels

Dak ontmossen: misverstanden en fabels

Heb jij ook je twijfels over het ontmossen van je dak? er doen heel wat misverstanden de ronde over het ontmossen van daken. In dit artikel lees je alles over hoe het nu écht zit!

Lees artikel
Dak ontmossen: Hoe reinig je je dakpannen

Dakpannen reinigen: hoe doe je dit?

Daken worden vaak overrompeld met vuiligheid, waaronder vooral mossen. Je dakpannen reinigen is dus zeer belangrijk! Het is een gevaarlijk klusje dat je best aan experts overlaat.

Lees artikel
Dak ontmossen: stappenplan en prijs

Dak ontmossen en coaten: Stappenplan en prijs

Een dak ontmossen en coaten? Dat laat u beter aan een expert over. Zij volgen dit stappenplan wanneer ze een dak ontmossen en coaten: inspectie van het dak, dak ontmossen en aanbrengen van een coating.

Lees artikel
Dak nntmossen: Krijg een gratis dakdiagnose

Je dak ontmossen? Krijg een gratis dakdiagnose

Je dak is de kroon op je huis. Met de herfst voor de deur is een grondige check-up dus geen overbodige luxe. Wil je je dak ontmossen? Je krijgt een gratis dakdiagnose en vrijblijvende offertes op maat.

Lees artikel
Dak ontmossen: Mos bestrijden met azijn

Mos bestrijden met azijn? Lees hier het antwoord!

In elke straat zie je ze wel, huizen met mossen op het dak. Schadelijk zijn die mossen gelukkig niet. Er zijn verschillende manieren om mos op daken te verwijderen. Maar mag je mos bestrijden met azijn?

Lees artikel